Computer help forum: Toshiba laptop internet problems! Please help!

by: lindajoy54 December 5, 2009 6:27 AM PST

Like this

0 people like this thread

Staff pick

Toshiba laptop internet problems! Please help!

by lindajoy54 - 12/5/09 6:27 AM

I have a Toshiba Satellite Laptop w Windows Vista that had no problems until a few weeks ago. Now, I can get on the internet thru Internet Explorer and get to most web pages BUT I cannot access my aol mail or anything else with aol like computer checkup or downloads; I cannot access my bank account; I cannot download Firefox; etc. I think maybe my problems started when I disabled the Verizon Access Manager. Use to have this for Internet but it did not work where I now live and cancelled it over a year ago, but since then still had to go thru VZ Access Manager to get on internet. Decided I did not need to do that anymore, so I went straight through Linksys instead. I have Wildblue satellite internet service. I called them but they said to call Verizon. I have tried to uninstall this VZ Access Manager program, but it will not let me! Gives me a message that log file not found each time I try.
I called Verizon and they were unable to come up with why it won't uninstall.
Now, everything is screwed up and I cannot access so many things on the internet! I called Linksys and spent hours and hours with them. They were not able to get on the computer remotely even though we tried and tried. They are the ones that suggested downloading Firefox but when that window comes up, the box for download does not show even though when I pulled up the same window on my desktop, it shows the download box.
I have tried to reinstall Internet Explorer but it says my computer is not compatible with IE 8 but that is what I have on it!
When I try to access my bank account on this computer now, it says that cookies and Javascript need to be enabled?
I have tried to reset IE settings back to default but that does not help either.
I also get a message when I open Internet Explorer that says: cannot find file ///C:program%20files/aol%20 toolbar/welcome.html" but I have HAD this problem for awhile and I just hit ok twice each time it comes up and I get onto Internet Explorer and had no problems accessing everything before.
Can anyone please help me?

Forum Icon Legend

  • UnreadUnread
  • ReadRead
  • Locked threadLocked thread
  •   
  •   
  •   
  •   
  •   
  •   
  •   
  • ModeratorModerator
  • CNET StaffCNET Staff
  • Samsung StaffSamsung Staff
  • Norton Authorized Support TeamNorton Authorized Support Team
  • AVG StaffAVG Staff
  • avast! Staffavast! Staff
  • Webroot Support TeamWebroot Support Team
  • Acer Customer Experience TeamAcer Customer Experience Team
  • Windows Outreach TeamWindows Outreach Team
  • DISH staffDISH staff
  • Dell StaffDell Staff
  • Intel StaffIntel Staff
  • QuestionQuestion
  • Resolved questionResolved question
  • General discussionGeneral discussion
  • TipTip
  • Alert or warningAlert or warning
  • PraisePraise
  • RantRant

You are e-mailing the following post: Post Subject

Your e-mail address is used only to let the recipient know who sent the e-mail and in case of transmission error. Neither your address nor the recipient's address will be used for any other purpose.

Sorry, there was a problem emailing this post. Please try again.

Submit Email Cancel

Thank you. Sent email to

Close

Thank you. Sent email to

Close

You are reporting the following post: Post Subject

If you believe this post is offensive or violates the CNET Forums' Usage policies, you can report it below (this will not automatically remove the post). Once reported, our moderators will be notified and the post will be reviewed.

Offensive: Sexually explicit or offensive language

Spam: Advertisements or commercial links

Disruptive posting: Flaming or offending other users

Illegal activities: Promote cracked software, or other illegal content

Sorry, there was a problem submitting your post. Please try again.

Submit Report Cancel

Your message has been submitted and will be reviewed by our staff. Thank you for helping us maintain CNET's great community.

Close

Your message has been submitted and will be reviewed by our staff. Thank you for helping us maintain CNET's great community.

Close

You are posting a reply to: Post Subject

The posting of advertisements, profanity, or personal attacks is prohibited. Please refer to the CNET Forums policies for details. All submitted content is subject to CBS Interactive Site Terms of Use.

You are currently tracking this discussion. Click here to manage your tracked discussions.

If you're asking for technical help, please be sure to include all your system info, including operating system, model number, and any other specifics related to the problem. Also please exercise your best judgment when posting in the forums--revealing personal information such as your e-mail address, telephone number, and address is not recommended.

Sorry, there was a problem submitting your post. Please try again.

Sorry, there was a problem generating the preview. Please try again.

Duplicate posts are not allowed in the forums. Please edit your post and submit again.

Submit Reply Preview Cancel

Thank you, , your post has been submitted and will appear on our site shortly.

Close