Windows Vista forum: All my files missing after transferring to a new user accoun

by: hankbapn November 25, 2013 4:38 PM PST

Like this

0 people like this thread

Staff pick

Resolved question

All my files missing after transferring to a new user accoun

by hankbapn - 11/25/13 4:38 PM

Ok so I have a big problem...
I created a new user account on my PC. Then I transferred(dragged and dropped) all my files over to the new account, but for some reason now they are all invisiable/missing and cannot be seen or accessed.
I know they have not been deleted because the hard drive has the same amount of data space used and left over as before the transfer. I am using vista (64 bit)

The whole story...
Well it's a big can of worms - that all started a few weeks back when my usual user account came up with the warning "The User Profile Service service failed the logon" Researching forums - the easiest solution I could find was to make a new user account and transfer the files over and delete the old account. So I did this no problems and it worked fine.

Then I went away for the weekend and my wife used my computer, and when I returned and logged in it said "data could be corrupt do you want to run a system check". Of course I said yes. Then it asked "do I want to revert back to a previous saved point". I said yes.

Now this is where it gets tricky...
So my computer started up again from the previous start point. BUT this save point was before the actual date I had created the new user account where I had transferred the files. So therefore there was no user account to login it to.

I STARTED FREAKING OUT! I logged in to the other admin account (I always keep a spare) and found that the new user account was not active, but the folder was there and all its contents. Phew I thought and decided to start the process again and make another new user account and transfer the files like I had done a few weeks
before. Did exactly the same steps. But after transferring the files I opened the folders and there was nothing there? Checked every folder in the new user account - nothing there!
But like i said the data usage is the same and the data properties says there is 122 gigs in the user folder?

I searched forums but couldn't find anyone with the exact same problem as myself.
I don't know what to do!
PLEASE HELP ME FIND THESE FILES!
Lots of these I have no backups off, also to make matters worse I had only just imported video of my son's sports carnival and had not had the chance to back it up yet.
THANKYOU!

PS before you say it - yes no backups - yes I am an idiot!

Forum Icon Legend

  • UnreadUnread
  • ReadRead
  • Locked threadLocked thread
  •   
  •   
  •   
  •   
  •   
  •   
  •   
  • ModeratorModerator
  • CNET StaffCNET Staff
  • Samsung StaffSamsung Staff
  • Norton Authorized Support TeamNorton Authorized Support Team
  • AVG StaffAVG Staff
  • avast! Staffavast! Staff
  • Webroot Support TeamWebroot Support Team
  • Acer Customer Experience TeamAcer Customer Experience Team
  • Windows Outreach TeamWindows Outreach Team
  • DISH staffDISH staff
  • Dell StaffDell Staff
  • Intel StaffIntel Staff
  • QuestionQuestion
  • Resolved questionResolved question
  • General discussionGeneral discussion
  • TipTip
  • Alert or warningAlert or warning
  • PraisePraise
  • RantRant

You are e-mailing the following post: Post Subject

Your e-mail address is used only to let the recipient know who sent the e-mail and in case of transmission error. Neither your address nor the recipient's address will be used for any other purpose.

Sorry, there was a problem emailing this post. Please try again.

Submit Email Cancel

Thank you. Sent email to

Close

Thank you. Sent email to

Close

You are reporting the following post: Post Subject

If you believe this post is offensive or violates the CNET Forums' Usage policies, you can report it below (this will not automatically remove the post). Once reported, our moderators will be notified and the post will be reviewed.

Offensive: Sexually explicit or offensive language

Spam: Advertisements or commercial links

Disruptive posting: Flaming or offending other users

Illegal activities: Promote cracked software, or other illegal content

Sorry, there was a problem submitting your post. Please try again.

Submit Report Cancel

Your message has been submitted and will be reviewed by our staff. Thank you for helping us maintain CNET's great community.

Close

Your message has been submitted and will be reviewed by our staff. Thank you for helping us maintain CNET's great community.

Close

You are posting a reply to: Post Subject

The posting of advertisements, profanity, or personal attacks is prohibited. Please refer to the CNET Forums policies for details. All submitted content is subject to CBS Interactive Site Terms of Use.

You are currently tracking this discussion. Click here to manage your tracked discussions.

If you're asking for technical help, please be sure to include all your system info, including operating system, model number, and any other specifics related to the problem. Also please exercise your best judgment when posting in the forums--revealing personal information such as your e-mail address, telephone number, and address is not recommended.

Sorry, there was a problem submitting your post. Please try again.

Sorry, there was a problem generating the preview. Please try again.

Duplicate posts are not allowed in the forums. Please edit your post and submit again.

Submit Reply Preview Cancel

Thank you, , your post has been submitted and will appear on our site shortly.

Close

You are requesting a clarification of the question: Post Subject

The posting of advertisements, profanity, or personal attacks is prohibited. Please refer to the CNET Forums policies for details. All submitted content is subject to CBS Interactive Site Terms of Use.

You are currently tracking this discussion. Click here to manage your tracked discussions.

If you're asking for technical help, please be sure to include all your system info, including operating system, model number, and any other specifics related to the problem. Also please exercise your best judgment when posting in the forums--revealing personal information such as your e-mail address, telephone number, and address is not recommended.

Sorry, there was a problem submitting your post. Please try again.

Sorry, there was a problem generating the preview. Please try again.

Submit Clarification Request Preview Cancel

Thank you, , your post has been submitted and will appear on our site shortly.

Close

You are posting an answer to the question: Post Subject

The posting of advertisements, profanity, or personal attacks is prohibited. Please refer to the CNET Forums policies for details. All submitted content is subject to CBS Interactive Site Terms of Use.

You are currently tracking this discussion. Click here to manage your tracked discussions.

If you're asking for technical help, please be sure to include all your system info, including operating system, model number, and any other specifics related to the problem. Also please exercise your best judgment when posting in the forums--revealing personal information such as your e-mail address, telephone number, and address is not recommended.

Sorry, there was a problem submitting your post. Please try again.

Sorry, there was a problem generating the preview. Please try again.

Submit Answer Preview Cancel

Thank you, , your post has been submitted and will appear on our site shortly.

Close
close

Click here to be notified via e-mail when someone submits an answer.

Would you like to resolve this question? close

Based on your response, it looks like this question has been answered.



Sorry, there was a problem resolving this question. Please try again.

Resolve Leave unresolved